DU ÄR VIKTIG FÖR OSS!
Information om den nya web-shoppen.
I och med att vi lanserat en helt ny plattform så behöver gamla kunder, som redan registrerat sig, skapa ett nytt konto. Vi beklagar detta men kundens integritet och trygghet är viktigt för oss. Därför har vi valt att du som kund behöver generera ett nytt lösenord. Detta kan du sedan uppdatera/byta.
Ingen affär är avslutad förrän du som kund är nöjd.
Att göra affärer med oss skall kännas tryggt för dig som kund. Vi vill göra allt för att dina affärer med oss skall bli så bra som möjligt.
Trygghet och säkerhet.
Vi använder oss av stora erkända partners för att säkerställa kvalitén på varor, betalningssätt och leverans. Vi har endast seriösa leverantörer av kläder som månar om kvalité och god smak. Vi använder DIBS, en av Sveriges största betallösningsföretag, till dina kortbetalningar. Vi skickar dina paket med Posten. De har mycket bra hantering av paket och gods. De har dessutom flest utlämningsställen så du slipper åka så långt för att hämta ut ditt pake
Kommunikation
Om något mot all förmodan skulle bli fel så kan du enkelt nå oss på telefon eller epost. Vi vill ha 100% nöjda kunder och jobbar så snabbt det går för att lösa de problem som kan uppstå.
 
FÖLJ OSS VIA
Facebook
Instagram