HemSKYDDSHJÄLMARHÖGHÖJDSHJÄLMAR › Klätterhjälm Kask Superplasma PL HI Viz Röd

Klätterhjälm Kask Superplasma PL HI Viz Röd

1 258 SEK /st
Inkl moms
Antal
/st
✓ Lagervara

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Kask klätterhjälm Super Plasma PL är en välformad, liten, lätt hjälm enligt EN 12492 . Med den är riggarn utmärkt skyddad mot slag. Hjälmen här är Hi-Viz-varianten, det vill säga en hjälm som syns tydligt i mörker tack vare sina reflekterande remsor och färg.
Klätterhjälmen har polystyrenstoppning med extra antibakteriell, tvättbar och utbytbar vaddering. Denna torkar snabbt och möjliggör, förutom den utmärkta luftcirkulationen i hjälmen, ett behagligt huvudklimat även vid ansträngande arbete på repet. Ventilationshålen är dessutom tätade med finmaskiga aluminiumgaller , genom vilka inget annat än en sval bris kan ta sig igenom. Super Plasma PL kan justeras individuellt till en huvudomkrets på 51-62 cmatt justera. Hjälmen fästs särskilt säkert på huvudet med hjälp av de fyra fästpunkterna på hakremmen på baksidan. Hakremmen lovar extra komfort genom extra stoppning av hakremmen. Som vanligt med klätterhjälmar slits hakremmen vid 50 daN.
Med dessa funktioner är denna bekväma klätterhjälm idealisk till exempel för att arbeta säkert på höjder på takstolar under scenbyggnation.
Vi har Super Plasma PL tillgänglig i olika färger .
Standard: EN12492
huvudomkrets: 51-62 cm
Ventilation: Ja
Reflexband: Ja

Artikelnr: AHE00006.223
EAN: 8057685953642