DUNDERDON
ELINORD
HJÄLMAR
FALLSKYDD
SKOR
VERKTYG
VÄSKOR
VARSEL
ÖVRIGT
ERBJUDANDEN
INFO
KONTAKT
KUNDSUPPORT
KÖPVILLKOR
UTBILDNINGAR
PRISLISTOR
INTEGRITET
VÅRA VARUMÄRKEN
STORLEKSOMVANDLARE
NYHETER
SENAST TILLAGDA VAROR

© Copyright 2010
Vi är stolta återförsäljare av dessa kvalitativa varumärken.
Kläder från Dunderdon.

Dunderdon skapades av Per-Ivan Hagberg 1997 i Göteborg. Utvecklingen har gått från trendiga modekläder till att krydda dagens arbetskläder med designkänsla utöver det vanliga. 

Varje plagg är designat för att fungera som bäst för dig som kräver det lilla extra av dina kläder, både gällande komfort och kvalitet.

Kläder från Elinord. Yrkeskläder för kvinnor.

Elinord har lagt all energi på att ta fram professionella yrkeskläder med riktigt bra passform för tjejer. De är i och med det, en riktig uppstickare bland varumärken för arbetskläder. Samtliga modeller och storlekar finns tillgängliga i Rak eller Kurvig kroppsform, framtagna genom otaliga provningar av plaggen på kvinnor i verkligheten. Att tillverka byxor helt och hållet anpassade till kvinnors kroppsform i mer än en variant, är idag helt unikt.

Elinord stoltserar utöver detta med att ställa höga krav på framtagna plagg gällande kvalitet, miljö- och rättvisemärkning vid tillverkning. Varumärkets grundare, Elisabeth utvecklade den första kollektionen utgående från egna erfarenheter av yrken där arbetskläder krävs.

Tygerna i Elinords produkter är Oeko-Tex certifierade och uppfyller EU-Ecolabels krav på miljö, hälsa, funktion och kvalitet ur ett livscykelperspektiv.

Våra skyddsskor från Puma.Våra fritidsskor från Puma.

Puma är ett internationellt företag som startades 1924 i Tyskland av två bröder. Puma är idag ett världsledande företag för sportskor och puman i symbolen förknippas med smidighet, design och nytänkande. Numera finns även Puma som skyddsskor med starka band till moderbolaget och dess design, du känner lätt igen en Puma sko på symbolen!

Verktygsväskor och handskar från KunyVerktygsväskor och handskar från CLC.

Kuny´s och CLC är två världsledande producenter inom verktygsväskor, multihinksystem och arbetshandskar. Det finns inga genvägar för att bli världsledande inom sitt gebit, det tar lång tid och kräver hårt arbete, men framför allt måste man ha de bästa produktutvecklarna och arbeta med de bästa materialen.

Så resonerar CLC&Kuny´s. våga prova någon av CLC&Kuny´s "Built to last" - produkter så kommer ni att förstå vad dom menar.

Med CLC&Kuny´s produkter får ni professionell struktur och ordning på era dyrbara verktyg.

Väskor och case från HPRC / Plaber

Sluta oroa dig för att hårdhänta transporter och ovarsam hantering skadar eller kraschar innehållet i dina väskor. Slagtåliga väskor i hög kvalitet från traditionsrika italienska väsktillverkarna Plaber finns nu i Sverige. HPRC-väskorna ger ett fullständigt skydd mot sand, damm, vatten, slag och kemikalier. Väskorna är lätta och flexibla med hög finish och med smarta, genomtänkta detaljer.

HPRC-väskorna är designade för att klara transport och förvaring av ömtålig och känslig utrustning som till exempel används inom industrin, medicinteknisk utrustning, fotoutrustning, militärutrustning, dykutrustning med mera.
Våra produkter från Petzl.

Petzl har tre verksamhetsområden. Sport, proffs och pannlampor.
I alla områden är man världsledande gällande innovation och utveckling.

Skyddsskor från Solid Gear.

Alla Solid Gear produkter är framtagna i nära samarbete med slutförbrukare, med respekt till deras krävande vardag. Grundläggande för all vår produktutveckling är att tillfredsställa ett behov genom att kombinera innovativ design, ny teknik och bästa möjliga material val.

Omsorgen för detaljer gör skillnaden!

Solid Gear – Ett steg före.

Väskor och handskar från Dirty Rigger.

Dirty Rigger gör användarvänliga handskar och väskor för scenfolk och andra personer som behöver utrustning som man kan lita på.

Skyddsglasögon från Bollé Safety.

Bollé Safety är ett franskt företag som tillverkar skyddsglasögon för professionella användare. Företaget har funnits i över 100år.
Bollé Safety är marknadsledande i ytbehandling av linser och säljer över 5 miljoner par skyddsglasögon varje år.
Alla glasögon från Bollé Safety har 100% skydd mot UVA och UVB strålning.

Bollé har flera verksamhetsområden:
SAFETY: Komplett sortiment glasögon för personligt arbetsskydd.
TACTICAL: Heltäckande sortiment av produkter för extrema miljöer.
LASER: Omfattande sortiment av glasögon med säkerhetsfilter för laser.

Väskor och rep från Beal.

Beal är ett litet franskt familjeföretag. Trots sin modesta storlek är man en av de största leverantörerna av klätterrep och professionella rep.
För den amerikanska marknaden har man även tillverkning Nordamerika.
Årligen tillverkar Beal över åtta miljoner meter rep.

Beal's websida
Våra produkter från KASK.

Kask är ett italienskt varumärke och har funnits sedan 2004. Man tillverkar hjälmar till både sport och arbete.

KASK är varumärket för ditt nästa äventyr.

KASK's websida