DUNDERDON
ELINORD
HJÄLMAR
FALLSKYDD
SKOR
VERKTYG
VÄSKOR
VARSEL
ÖVRIGT
ERBJUDANDEN
INFO
KONTAKT
KUNDSUPPORT
KÖPVILLKOR
UTBILDNINGAR
PRISLISTOR
INTEGRITET
VÅRA VARUMÄRKEN
STORLEKSOMVANDLARE
NYHETER
SENAST TILLAGDA VAROR

© Copyright 2010
Nyheter hos Worker Supply Datum:
Sänkta fraktpriser.

Genom att förhandla till bättre avtal så kan vi justera fraktpriserna.

Nya priser från 2016-09-20

Sverige: 69SEK
Norge: 300SEK
Danmark: 250SEK
Finland: 250SEK
2016-09-20
Nytt varumärke.

Vi är glada att kunna erbjuda ännu ett grymt varumärke.

Elinord har lagt all energi på att ta fram professionella yrkeskläder med riktigt bra passform för tjejer. De är i och med det, en riktig uppstickare bland varumärken för arbetskläder. Samtliga modeller och storlekar finns tillgängliga i Rak eller Kurvig kroppsform, framtagna genom otaliga provningar av plaggen på kvinnor i verkligheten. Att tillverka byxor helt och hållet anpassade till kvinnors kroppsform i mer än en variant, är idag helt unikt.

Elinord stoltserar utöver detta med att ställa höga krav på framtagna plagg gällande kvalitet, miljö- och rättvisemärkning vid tillverkning. Varumärkets grundare, Elisabeth utvecklade den första kollektionen utgående från egna erfarenheter av yrken där arbetskläder krävs.
2015-05-29
Ny adress

Vi har ny adress. Numera finns vi i KulturTekniks lokaler på Roxtorpsgatan 16b i Linköping.

Välkomna in.
2014-12-01
Ännu en ny sko från Solid Gear.

Solid Gear har kommit med en ny revolutionerande skyddssko. Cloud är extremt lätt och har luftig ovandel i nät för bästa komfort.

Mer info om skon finns här.
2014-03-07
Nya skor från Solid Gear

Solid Gear har kommit med två nya revolutionerande skyddsskor. De har det bästa i dämpning och GORE TEX-membran för kompromisslös vattenskydd.
Aluminiumtåhätta och spiktramp i kompositmaterial ger maximal säkerhet.

Mer info om skorna här:
Solid Gear Revolt GTX
Solid Gear Triumph GTX
2013-11-05
Nya delägare

Mats Ottosson har valt att satsa 100% på sina andra projekt.
Vi kommer att sakna honom då Mats har varit en viktig del i att Worker Supply har blivit ett bekant varumärke för skyddsprodukter.

Nya delägare blir Stefan Pihl och Anna Westman.
Stefan kommer att lägga en stor hand på webdelen med annonser etc. Anna kommer bland annat att sprida våra erbjudanden på sociala medier.

Båda går bra att kontakta gällande kläder, skor, fallskydd mm.

Välkomna.
2013-09-11
Ny helkroppssele från Petzl.

Avao Bod Fast är utvecklad och designad för alla som arbetar på hög höjd. Selen ger möjlighet till säkert och effektivt höghöjdsarbete.
Med DoubleBack-spännet kan man enkelt justera selens höjd så den passar ryggens längd. Selen kan även justeras när man har den på.

Midjebältet är brett och formen ger ryggen bra stöd. Vadderade axelremmar för ökad komfort.
Enkel att ta på och av tack vare FAST-spännen i benslingorna.

Filmlänk: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gu-hPb34AB0

2013-01-20
Flera shortsmodeller från Dunderdon.

Lagom till sommaren så finns det nu flera modeller av shorts från Dunderdon.

Shortsen finns i både Vantage-tyg och i denim.
2012-06-06
Nya väskor från Beal

Vi kan nu erbjuda flera praktiska väskor och påsar från Beal.

Väskorna har flera smarta detaljer och är konstruerade för att hålla.

Reklamfilmer från Beal:
Pro Bag
Genius Clic Clac
Genius Bucket
2012-01-11
Säkerhetsvarning

Worker Supply säljer Petzl och har bevakat informationen från Petzl gällande en olycka med en Petzl Scorpio i Frankrike. Vi har nu fått detta viktiga meddelande från C2 Vertical Safety, som är importör och distributör, av Petzl's produkter i Sverige.

************************************************************************************************
UTÖKAD SÄKERHETSVARNING - PETZL ABSORBICA

Bakgrund
2011-05-20: Det har nyligen kommit till Petzl kännedom att en Petzl Scorpio falldämpare (för sport användning) har varit involverad i en via ferrata-olycka i Grenoble, Frankrike. Enligt den information som Petzl har fram till idag så har en av säkerhetssömmarna saknats i falldämparen. Dessa säkerhetssömmar kan endast ses om falldämparen tas ur sin skyddande påse. I ett förebyggande syfte har Petzl bestämt sig för att gå ut med en säkerhetsvarning och utföra en särskild inspektion på samtliga falldämpare i sortimentet. Avser Scorpio samt Absorbica, samtliga modeller

Baserat på den utredning som Petzl har gjort på sin tillverkningsprocess för denna typ av energiupptagande falldämpare och nyligen inkommen information, så har Petzl beslutat att utvidga säkerhetsvarning till att gälla ALLA Scorpio och Absorbica - falldämpare. Petzl har i sin utredning identifierat en brist i sin tillverkningsprocess av denna typ av falldämpande slingor som kan vara orsaken bakom den felaktiga Scorpio som orsakat olyckan i Grenoble.

Även om sannolikheten för någon ytterligare felaktig produkt anses som mycket liten så har Petzl beslutat sig för att utöka åtgärderna kopplat till denna olycka.

Detta skall du göra:

Petzl påkallar nu en särskild kontrollbesiktning för alla falldämpare ABSORBICA

Innehar du en falldämpare av typen Petzl ABSORBICA oavsett tillverkningsår, färg eller modell uppmanas du att sluta att använda denna. Du ombeds att göra en extra kontrollbesiktning innan du åter tar den i användning. Kontrollbesiktning får endast utföras av behörig besiktningsman. Denna särskilda besiktning skall utföras i enlighet med bifogad kontrollrutin

Om du saknar kunskap i besiktning av fallskyddsutrustning eller är osäker på hur denna besiktning skall utföras går det också bra att skicka den direkt till C2 Vertical Safety för besiktning. Besiktningen är kostnadsfri. Om du skickar in den direkt till C2 Vertical Safety, följ instruktionen på denna länk: http://www.c2safety.com/Support.htm

Information finns redan publicerad på http://www.petzl.com samt http://www.c2safety.com . Där finns även bilder på olika modeller ABSORBICA.

Till sist vill vi bara påminna om att detta är en utökad besiktning av dessa produkter för att garantera 100-procentig säkerhet hos produkten.
Sannolikheten för en felaktig produkt är mycket liten, men vi vill vara säkra.

Vi tackar på förhand för er förståelse och beklagar de besvär och extra arbete detta åsamkar er.

Frågor besvaras via info@c2safety.com eller på telefon 018 - 67 79 90

Mvh
Mattias Åkesson
VD, C2 Vertical Safety AB
********************************************************************************************************************************

Vi på Worker Supply hjälper till med svar på frågor runt besiktning av utrustningen. Kontakta oss gärna på info@workersupply.se eller till mig på 0708-164110.
Länk till besiktningsrutin
2011-05-20